Входни врати

Интериорни врати

Каси за врати

Основна дейност на компанията е внос и дистрибуция на ламинирани паркети, от няколко години обаче, фирмата се занимава с внос, изработка и дистрибуция на интериорни и входни врати. Ние внасяме и предлагаме врати на големият европейски производител на интериорни врати “CLASSEN”, една от водещите компании в бранша в Европа.
Целият набор от врати може да намерите в склада нив София, както и в магазинната ни мрежа в различни квартали на столицата.
Занимаваме се и с изработката и монтажа на каси за панелни апартаменти, позволяващи подмяна на врати без къртене и с минимално намаляне на светлия отвор. Предимството ни е голямата складова наличност на врати и каси с различни цветове, посоки и размери, като по този начин може да решите проблема си с вратите в последната минута.
Ако желаете да получите интериорни врати от реномиран европейски производител, да изберете между различни модели, цветове и остъкления, да бъдете консултирани компетентно и с разбиране, потърсете ни на нашите адреси. Ще отговорим адекватно на всяко ваше запитване. Ние сме на Ваше разположение.

Оглед:


В удобно за вас време ще бъдете посетени от специалист, с когото ще обсъдите на място как искате да се поставят новите ви врати, накъде и как да се отварят, както и други специфики, за които най-вероятно няма да сте помислили предварително.

Доставка до адрес:

Всички наши интериорни, входни врати и каси са добре опаковани , но въпреки това е нужно  да се избере подходящо транспортно средство за да могат да се избегнат наранявания и счупване. Предлагаме доставка до адрес за всички наши продукти както в София, така и в цялата страна.

Професионален монтаж:

Предлагаме качествен монтаж, за да сте сигурни че парите който сте дали на други майстори или познати няма са хвърлени на вятъра.

Консултация преди да поръчате:

Доверете се на нашия професионален опит. Нашите продавач-консултанти  ще ви дадат насоки и ще ви помогнат при избора.

 

Адрес: гр. София, кв. Левски, ул. Бесарабия № 57
(до стъкла "Кобра")
Тел.: 02/ 945 42 67
Моб. тел.: 0889 89 55 11