Вътрешни врати
Фирма „Сиамекс“ подържа на склад 7 колекции интериорни врати в подбрани цветове на немската компания “Classen”. Компанията е сред водещите в производството на вътрешни врати от MDF . В нашите магазини може да се насладите на над 30 серии вътрешни врати и на разнообразие от  над 25 цвята. Вратите на заводите  “Classen” имат всички сертификати за качество. Те са универсални,  с различните модели каси може да се монтират почти на всеки строителен отвор. Разнообразието от размери, цветове и дизайн с които разполагаме на склад, гарантира широки възможности за избор. Нашите консултанти ще ви помогнат да вземете правилното решение.


Интериорни врати за баня
Вратите за баня са често срещан проблем при избора на интериорни врати. Фирма „Сиамекс“ предлага алуминиеви врати подходящи за мокри помещения. Те могат да бъдат изпълнени в цветове,сходни до предлаганите налични на склад интериорни врати .Тези врати ви позволяват да избегнете най-често срещания проблем при вратите:намокряне и подуване в основата на вратата и касата.


Врати за баня
Имате малка баня или санитарно помещение, с висока влажност и директен контакт на вратата с вода? Искате да сте сигурни че вратата няма да се раздуе с времето?
Предлагаме ви вариант да съчетаете интериорните си врати от МДФ с алуминиева за банята. Алумиевата врата може да бъде изпълнена в бяло или цветове близки до най-разпространените цветове на интериорните врати като златен дъб, тъмен дъб, махагон. Може да бъде с огледало от вътрешната страна или в коридора : вариантите са достатъчно за вашите изисквания.
Базови варианти на цени от 209 лв за брой, с включени врата,каса,панти,обков и секретен патрон.


Вътрешни врати за  панелни блокове.
Много често срещан проблем.  Разнообразието на касите за интериорни врати, с което разполагаме го елиминира веднага. Можете да облечете старата метална каса с нова без да се налага да се кърти и ремонтира.